Καλάθι Αγορών

View your shopping cart.

Προσφορές του μήνα

4-151
€1.300,00
4-261
€410,00
1-501271
€450,00
1-000321A
€500,00

Ξεφυλλήστε τον Κατάλογο με τα Χαλιά

Ξεφυλλήστε τον Κατάλογο με τα Χαλιά

Mailing List

Mailing List

Αφήστε το Email σας για να είστε ενήμεροι για τα νέα και τις προσφορές μας

Ψηφοφορία

Για ποιές από τις κατηγορίες του καταλόγου μας θα θέλατε να σας ενημερώνουμε περισσότερο:

Προϊόντα

Εκκλησιαστικά

Εκκλησιαστικά

Η Ορθοδοξία για την τέλεση διαφόρων ιεροπραξιών, ιεροτελεστιών, και κυρίως της Θείας Λειτουργίας χρησιμοποιεί πλήθος σκευών και μέσων, φτιαγμένα από διάφορα υλικά και για ποικίλους σκοπούς. Μπορεί να είναι χρυσα, αργυρά, μεταλλικά, μαρμάρινα, ξύλινα, υφασμάτινα, από χαρτί. Μπορεί να είναι απλά ή διακοσμημένα με παραστάσεις και πολύτιμους λίθους. Να είναι σκαλιστά ή κεντημένα ή αγιογραφημένα ή να φέρουν ρήσεις από την Αγία Γραφή ή από την υμνολογία και τις ευχές της Εκκλησίας...

Χαλιά

Χαλιά

Με σεβασμό προς τους εκκλησιαστικούς κανόνες διαθέτουμε μοναδικά εκκλησιαστικά χαλιά, μοκέτες και διαδρόμους που κοσμούν τους Ορθόδοξους Ναούς, σε μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία σχέδίων, χρώματων και ύφανσης, ικανή να καλύψει τις ανάγκες των εκκλησιών και των μοναστηριών

Ιερατικά

Ιερατικά

Ιερατικά ενδύματα που φορούν οι κληρικοί κατά τις ιεροτελεστίες, καθώς και τα ιερά ενδύματα που χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των ιερών σκευών.
Υπάρχουν πολλά είδη ιερατικών καλυμμάτων και αμφίων, όλα είναι άριστης κατασκευής, απαράμιλλης τέχνης και διακοσμημένα σύμφωνα με το πνεύμα της ορθόδοξης παράδοσης.

Ξυλόγλυπτα

Ξυλόγλυπτα

Εκκλησιαστικά ξυλόγλυπτα με τα οποία διακοσμούνται οι Ορθόδοξες εκκλησίες.
Τα ξυλόγλυπτα έπιπλα, άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής, είναι όλα  κατασκευασμένα σύμφωνα με την Βυζαντινή και την Αγιορείτικη παραδοσιακή τεχνοτροπία, σκαλισμένα με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό σε συνδυασμό με την χειροποίητη επεξεργασία.

Εικόνες

Εικόνες

Οι «Ιερές Εικόνες», είναι ο βασικότερος τρόπος να εκφράσει ο κάθε πιστός την λατρεία του και την πίστη του στον Θεό. Γι' αυτό και συναντάμαι σε κάθε σπίτι και μάλιστα σε κάθε δωμάτιο και σε κάθε χώρο των Χριστιανών τις Ιερές Εικόνες. Η ιστορία τους ξεκινάει από τα χρόνια του Κυρίου μας, με το «Άγιον Μανδήλιον», δηλαδή την μορφή του Χριστού σε κάποιο ύφασμα, που την αποτύπωσε ο ίδιος ο Κύριος μας.

Είδη Οικιών

Είδη Οικιών 

Εκτός από την διακόσμηση και των εξοπλισμό των Ιερών Ναών, διαθέτουμε και μεγάλη ποικιλία εκκλησιαστικών και ιερατικών ειδών για τον δικό σας χώρο, άριστης ποιότητας, κατασκευασμένα σύμφωνα πάντα με την Ορθόδοξη παράδοση.

Είδη Μνημείων

Είδη Μνημείων

Διακοσμητικά είδη μνημείου βασισμένα στο μέταλλο και ειδικότερα στον ορείχαλκο, για τον εξοπλισμό και την επένδυση μνημείων σε πολλά σχέδία και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Βιβλία

Βιβλία

Διαθέτουμε όλα τα Ορθόδοξα βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι, βιβλία που μένουν πιστά στην Ορθόδοξη παράδοση και κληρονομιά. Επιλεγμένες, ποιοτικές εκδόσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναζητήσεων και ενδιαφερόντων. Πατερικά βιβλία, γεροντικά, Αθωνικά, φιλοκαλικά, ορθόδοξη λατρεία, cd και dvd Βυζαντινής μουσικής

 
PayPal Logo
UPS

 

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Find us on LinkedIn
Watch us on YouTube
Find us on Google+